Rolles högre svansföring

Enligt Expressen så förekommer Rolle Nilsson på en lista som FCK upprättat  för efterträdare till Ståle Solbakken. Det är rätt naturligt att ”Sveries bäste tränare” förekommer där tillsammans med säkert 8-10 andra namn.

Men Rolle Nilssons självsäkra, och självgoda, yttranden i går ska ses i ljuset av detta – någon i en annan klubb tror inte han är en fake. Någon tror han är en bra fotbollstränare. Och självklart ska Rolle skryta med de titlar han faktiskt erövrade 2010 – speciellt som jag är övertygad om att hans aktier kommer störtdyka så fort allsvenskan börjar.

Kul för Rolle och jag önskar av hela mitt MFF-hjärta att han snabbt blir värvad till en annan klubb – kanske kan MFF t o m få lite ekonomiskt plåster på de väldigt såren: m a o en ”vinn-vinn-situation”!


About this entry