Full tid efter 6 min. och 30 sek.

Ser en hel halvlek av en match som tog slut efter 6 minuter och 30 sekunder. Då hade Öster gjort 1-0 på Stora Vallas träningsplan och Degerfors hade behövt göra två för att MFF skulle gå vidare. Punkt.

Bäst med första halvlek var att Carlos Strandberg var så där engagerad och vass som han kan vara när han vill. Då när han är bättre än Rosenberg. Äntligen. Tänk om han ville fortsätta så här: att löpa utan boll, visa självförtroende, gå i djupled och våga markera revir.

Men varför passade inte Strandberg när han rundade målvakten och ur nästan ingen vinkel alls sköt i burgaveln? Då stod Antonsson framför tomt mål och väntade på en målgivande passning. Kanske för att Antonssson vid friläget efter två minuter inte passade en helt ren Strandberg? Det är bra att de ser sig om konkurrenter om samma plats bredvid Rosenberg men deras själviskhet gynnar inte MFF.

Ps MFF mötte Falkenberg.En klubb med samma färger som IFK Malmö.


About this entry