Missar, 0-0 och andra lördagsupplevelser.

Årets sämsta avslut måste bli Giffarnas Peter Wilson. Helt ohotad, öppet mål och så missar han det med sex, sju meter.

 

HIF och AFC var nöjda med 0-0 redan före slantsinglingen. Årets kanske tråkigaste match. En helt meningslös fotbollsmatch. Mest anmärkningsvärt är att Granen såg lite seg och långsam ut och blev varnad när han inte hängde med.  Mot AFC borta, inte mot Ryssland borta…

 

Swansea var ännu en gång utspelade och hade lite boll men fick ändå med sig poäng. Den här gången mot Forest hemma. Kristoffer Nordfeldt är fortfarande petad – att ställa honom i mål mot Österrike när han var otränad och utan matchkänsla var verkligen en björntjänst.

 

Årets fulaste tröja är en tuff tävling. Man United har en stor ledning efter de där blekskära skjortorna. Så ut som grymt urtvättade Palermotröjor! Fast den kanske går hem hos tjejer? Borde ges extra matchbonus att tvingas spela i så fula tröjor.

 

För inte så många säsonger sedan kunde Barça ge bort hörnorna för att man aldrig skapade något på dem. Att spela upp bollen och börja om med att rulla efter en hörna uppfanns på Camp Nou. Idag, första matchen på nya Anoeta skapade Barça ingenting – utom på hörnor.

Alla chanser, inklusive kvitteringen och ledningsmålet kom efter hörnor- i 63:e och 66:e. Sedan när Real Soecidad tvingades fram kunde man gjort fler mål utan hörnor men det kunde även hemmalaget. Ter Stegen gjorde minst tre fantastiska räddningar. Å andra sidan föregicks Reals ledning av två solklara händer på Barça försvarens axlar.

 

Nu Athletic Club mot Madrid!

 

 

 

 


About this entry