Lustigs rekord i titlar (bakom Zlatan)?

Är Mikael Lustig den svensk som har näst flest kollektiva herrtitlar? Ser snart 32-årige Lustig erövra sin 14:e titel med Celtic idag tack vare den fjärde ligacupentriumfen. Även 3 cupguld och 7 ligatitlar. Med Rosenborg har han 2 ligaguld ett slags norskt Supercupguld. 17 titlar!

Henrik Larsson kanske är nästan jämsides med 9 titlar för Celtic (4 liga, 2 cup och 3 ligacup) plus 4 med Barcelona inklusive en CL-titlar, 2 liga och en spansk Supercup. Eventuellt två Copa Catalunya och ett definitivt cupguld med HIF. Högst 16, eller ”bara” 14?

Pär Zetterberg har 6 liga och ett cupguld med Anderlecht, 3 liga och 2 cupguld med Olympiacos. 12 titlar.

Ps Zlatan har 30 titlar ifall man inte räknar med de två inofficiella ligatitlarna med Juve.


About this entry