Drömlottning för Sverige i Nations League

Tre fribiljetter till VM, står på spel. Det garanterar bra matcher och inget vänskapshelvete. Sverige får ingen av de där biljetterna men kan glädjas åt flera tuffa matcher där unga, turneringshalta spelare kan härdas. Så båda finallagen i senaste VM och förra EM-segraren är en närmast en perfekt lottning.

Hasse Backe var inne på det i direktsändning. Nations League verkade länge vara en tramsturnering men funkar nu ungefär som en cup: de allra bästa lagen går kanske inte all in de första matcherna men ju längre turneringen lider desto tuffare blir det. Härliga utmaningar!

PS Länderna som Sverige slog ut på vägen till A-gruppen har hamnat i en riktigt politisk inkorrekt grupp: Dödens PK-grupp är en samling av semi-fascistoida, anfallkrigsförande, totalitära landslag: Turkiet, Ryssland, Serbien och Ungern!!!


About this entry