Ultracyklisten som gav diabetes-2-patienter hopp, och TV-tid

En av Danmarks mest uppmärksammade TV-serier de senaste säsongerna kommer inte på Netflix. Och nu har det blivit en bok som liknar en bibel. Skriven av Chris Macdonald vars ursprungliga kroppsuppfattning föddes under Race Across America – cirka 500 mil på åtta dygn. Det är en tuff skola. Lyckligtvis blev han tvåa – hade han vunnit hade han kanske inte börjat räkna om sin egen livsekvation.

U-Turn är ett forskningsprojekt vars oerhörda framgång och globalt uppmärksammade rön bygger på dels programledarens karisma och nyfikenhet, dels på att det blev utmärkt TV-underhållning. Ska du försöka förändra ditt övermedicinerade liv och ekvation är det bra att 5 miljoner hejar på och ständigt indirekt påminner dig om vikten, av vikten, av rörelsen.
Boken har jag recenserat här!
TV-serien finns här!


About this entry