Adeau säsong 2020

Mina katalanska vänner tyckte Barça såg bra ut mot Napoli. Själv såg jag enbart en motståndare dumdristig nog att anfalla med hela laget och pressa högt. Italienska ligasjuan var nära att lyckas med det Bayern ganska lätt kommer genomföra i kväll. Oavsett om tyskarna väljer att kontra sönder Barça eller bara spela dem av banan.

För en culé känns 2020 så fel. Katalonien är hårt drabbat av corona och klubben borde genomgå en nära nog total makeover.

Flera nyckelspelare är alltför gamla och man har absolut inte lyckas med återväxten. Messi är fortfarande gudabenådad men Luis Suarez bara en belastning. Innermittfältet lät italienarna dominera och Griessmann är övergiven och marginaliserad. Framförallt av tränaren.

Det krävs nya, hungriga spelare, en riktig tränare och en ny president. Genast.

Adjö/Adeau la temporada 2020.

Ps Helle skulle häromdagen förklara uttrycket ”pest eller kolera” för ett barn. Inte säker opp att barnen förstår men jag skulle vilja exemplifiera med CL-semin Leipzig vs PSG. Duktiga fotbollsspelare, vidriga klubbar!


About this entry