Bättre stämning i omklädningsrummet på Örjans Vall

Jag har fortfarande lite svårt att fatta det. Efter att HBK börjat ta över matchen och skapa farliga chanser i andra halvlek. Efter kvitteringen, efter de osannolikt usla 90 minuterna på Olympia och efter alla andra förfärliga hemmaförluster jag sett på Olympia den här hösten. Så detta! 

Undrens tid är inte förbi! 

Ska bli underbart att se HIF i allsvenskan igen 2022 – där de alltid hör hemma. Däremot tycker jag inte att Granen och JL ska vara med. Framförallt inte tränare Jörgen! Ska de leda A-laget även 2022 är jag rädd att HIF är tillbaka i kval om exakt elva månader. Inte osannolikt på Örjans Vall – mot den klubb som spelat flesta kvalmatcher genom tiderna, 27 matcher.  

Vilka som borde vara kvar – ska sova på saken! 


About this entry