Neymar – det sämsta med fotbollen

Neymar och hans frisyr är en av översteprästerna i fotboll – de som sätter agendan både på plan och utanför. I princip tycker jag illa om allt han gör. Han är girig, fuskar ständigt, lynnig, cynisk, djupt egoistisk  och tackar alltid Gud för sina eventuella gåvor. Han tror på fullt allvar att Gud gynnar honom – för mig är Neymar och hans dubbelmoral det bästa exemplet på att Gud och rättvisa saknar i dagens värld. För annars hade han straffat Neymar med en hård blixt mitt i hårprakten.

 

Dessutom har han en fjantig och ineffektiv ansats på straffspark. Att hans ( jo han tror det är hans) Brasilien blev förnedrat av Tyskland för flyra år sedan det mästerskapets största upplevelse – större än guldfesten i hällregnets Berlin nåra dagar senare.


About this entry