Seb Larssons inspirationsvideo

Så här firar man en seger – för den där djupt felaktiga poängen kommer slutligen innebära att AIK vinner guldet. Jag tror det var därför Seb firade så obehärskad och hånfullt: han vet att lika mycket som AIK nu vinner så förlorar MFF allsvenskan. MFF är det enda lag som förlorar allsvenskan, inte ens Trelleborg och de andra som åker ur förlorar allsvenskan i lika hög grad som MFF.

Precis som den här ”männen” slåss för att kunna tjäna mer pengar på nästa fight. Det är inte utan att kalabaliken på Friends när Seb Larsson firade framför MFF:s bänk, och sedan andra spelare tog sig in i Uwe Röslers zon, liknar det det här tramset.

”Hade jag representerat spelarfacket hade jag anmält Bojan Pandzic till någon yrkesetisk grupp för farligt dömande. Han är så dåligt att det är ansvarslöst att låta honom hållas.” – från en text jag skrev för två år sedan om ”allsvenskans farligaste domare”.  Jag har skrivit säkert tio texter här där jag uttrycker mitt missnöje med Bojan Pandzic  som fotbollsdomare i allsvenskan. Ända sedan 2014.

Det bedrövliga är att den som förmodligen straffas hårdast här är den som angreps och hånades, Uwe Rösler. Inte de där AIK-are som verkligen borde straffas. Eller de förbundsbyråkrater som trodde de gjorde Bojan en tjänst och jag honom en ”seriefinal” när den istället för all framtid kommer bli Bojan Pandzic match, och Seb Larssons.

 


About this entry