Mitt fel!

Kommer in i den avgörande VM-matchen Danmark-Sverige med svensk ledning 12-9. Medan jag tittar på den danske TV:en här på Vesterbro utjämnar Danmark. Så lagar jag middag och kommer in i början av andra halvlek då Sverige leder med två bollar. Innan jag hinner säga ”skål” är Danmark i kapp och evigt om.

Förlusten är väl inget att säga nåt om, Danmark var bättre, gjorde färre tekniska fel och sköt inte utanför när de var h e l t rena från sex meter. Liksom i förlusten mot Norge fick Arnesson alltför mycket speltid i förhållande till hans misslyckade insatser. DET var inte mitt fel.

Matchen om OS-biljetten mot Kroatien på lördag kan bli väldigt svår.

Ps Det danska handbollsförbundet meddelar, enligt Politiken, att de inte tänker offentliggöra specifika inkomster och utgifter för VM-turneringen, blott den sammantagna vinsten. Är det inte lite besynnerligt att ett idrottsförbund som stöttas av skattebetalarna genom både staten, kommuner och regionala miljonbidrag inte vill offentliggöra sina finanser?

Pss Danmark är värre än Sven Nylander. De har fem fjärdeplatser i VM. En gång har de kommit på pallen, vid VM i Malmö 1967 tog de silver.


About this entry