Visst var MFF nära (men det betyder nada)

Det var en vacker saga. Det lilla laget från den lilla staden fick vara med på balen men när det verkligen gällde så fick hon gå hem ensam. Men spelarna gjorde sitt yttersta under svåra omständigheter, ett par tusen MFF-supporter fick en fantastisk resa, dricka många öl och med stor stolthet sjunga ut de tysta motståndarna på en av världens mest klassiska fotbollsscener. Borde ta sig in på tioitopp-listan över bortaplansupplevelser för varje MFF:are, trots resultatet.

Det viktiga är inte 1-5. Ifall man tycker det är avgörande borde man hålla på ett annat lag, ett som vinner hela tiden. Det viktiga är inte resultatet utan prestationen och den var nästan hänförande, både på plan och läktaren. Prestationen inkluderar också en grym press första 90 sekunderna i Malmö och de första 25 minuterna i går. Då var MFF bättre än Chelsea och de minnesbilderna, den känslan är vad som är viktig. MFF förlorade men Malmö vann!


About this entry