En pudel och en vinstvarning

Newcastle överraskade igen, de köpte verkligen Emil Krafth. Fantastiskt roligt för den gamle rödblåe spelaren. Att gå från kontraktslös i botten av Serie A till mitten av EPL är ett oerhört lyft. Jag förstod det inte och förstår det fortfarande inte. När jag ser Emil starta och göra bra ifrån sig kommer en ny, och glädjande pudel – till dess bibehåller jag uppfattningen att hans utomordentliga attityd och goda speluppfattning inte kompenserar för långsamheten. Eller tänker kanske Toons skola om honom till mittback, eller utpräglad defensiv mittfältare? Eller ska han bli brutal likt hans eventuella förebild den där schweizaren som bland annat spelade i Juve, Lichtsteiner.

David Luiz till Arsenal och 26-årige Maguire värd 700 miljoner. De som mycket pengar har uppför aldrig att överraska mig. EPL och Man United är värda en egen text men redan nu vill jag… …vinstvarna. Man United kommer få problem även den här säsongen. I huvudsak beror deras säsong på om David DeGea lyckas ta sig samman igen och nå tillbaka till topp 3 i världen – det som Neuer inte verkar lyckas med.


About this entry