Peking, Potter vs Sema, och bra odds

Blir uppriktigt glad över att få se dem i dagens EPL-premiär. Som nybliven Brightonsupporter hoppas jag de vinner men att Ken gör mål. Visst låter det naivt och lite smått löjligt men det är så mitt fotbollshjärta fungerar. Jag vill gärna identifiera mig med de spelare och ledare jag beundrar och respekterar – eller åtminstone vara glad samtidigt som de är det och besviken när de är det. Och jag fördelar de känslomässiga insatserna över många lag och ligor.

En av de spelare jag trodde skulle bli världsstjärna var Danny Welbeck men skador har förstört hans karriär. Får han vara hel den här hösten så kanske får han chansen att göra sin talang rättvisa – han, och den enorma talangen, är värda det. Watford spelar med snabba omställningar så Danny kan, om han är hel, vara värd en hundralapp som skyttekung. Där är ett väldigt, väldigt bra odds på det.

Om det inte var för att de spelar i Nya Parken hade oddset på att Elfsborg håller nollan vara extremt högt, typ tio gånger insatsen. De gulsvarta försvarar sig för närvarande som om de var i klorna på ett spelsyndikat. Det är det sämsta försvaret i allsvenskan just nu (speciellt mittbackarna) och kan inte Norrköping göra minst två mål på dem så är något fel – i båda klubbarna. Jo, det bästa vore att ta en tidig tvåmålsledning och spela av matchen med tanke på EL-returen men kan Norrköping det, utan riktiga målskyttar?


About this entry