Alla till Yngsjö!

Alla till Yngsjö!!!

Fotbollsromantiken frodas denna lördag. Kanske inte på Malta direkt men bland gula löv på fuktigt gröna gräsmattor. Det är kvalfotboll runt om i Sverige och tvåan och trean i Sydöstra sexan lottades mot Malmömotstånd: Öja ser ut att slå Korpen Malmö medan Esperöd får svårt att vända mot Möllan FC. Vi i Gröstorps IF inledde säsongen knackigt med storförluster men tog oss samman, tog oss till kval tack vare bättre målskillnad och spelar nu plötsligt avgörande kvalmatch till Division 5 – en nivå som känns både härlig, och lite läskig med tanke på att vi alltid är 25-30 poäng efter seriesegrarna i sexan. Tänk typ Åtvidaberg eller Mjällby i avgörande CL-kval…

Kl 14 är det avspark i Yngsjö (seriemördar-samhället). Cykeln på bilden anspelar på att den trampglade reservmålvakten i Malmö ibland tar hojen till träningar och matcher. Vi vann 2-1 på Impevallen, bortamatchbussen bokas i kiosken. Força GIF!


About this entry