Maxtiodanskar

Fortfarande får endast maxtiodanskar samlas på samma plats, trots att man nu öppnar för bland annat restauranger. Därför får inte fotbollsserierna starta, med undantag för de professionella. Så antingen blir det märkliga matcher fem mot fem (utan domare) eller så är utgångspunkten att fotbollsspelare är immuna ifall de har fotboll som yrke.

Bundesliga ska gå i gång 16 maj och Spanien i juni medan EPL:s samtliga 20 klubbläkare har krävt att EPL inte startar igen i maj eller juni. De hänvisar till att spelarna kommer smitta varandra som sedan smittar familjer och vänner.

Färöiska ligan återstartade i helgen. De har inga smittade över huvud taget och i toppmatchen, en tidig seriefinal, gjorde gamle danske måltjuven Frank Pingels son en strut. Många länder direktsände. Det är en märklig situation. Jag tror att det är dumt att tillåta fotbollsmatcher, utanför Färöarna.


About this entry