#euroangst

Förr i tiden spelade svenska lag i Europa för äran och stora publikintäkter på hemmamatchen. Så är det inte hösten 2020.

Så varför vill MFF möta ett av Spaniens förnärvarande bästa lag, La Ligas ledarlag före bortamatchen mot Atletico i helgen? Jonas Olsson hävdade i alla fall det i dplay i går – att MFF hellre mötte andalusierna än Lokomotiva Tiblisi.

Förstår inte. Granada vann avsluten med 25-1, matchen med 2-0 men det var mållöst i paus. Granada är bättre än Wolfsburg och just för tillfället fullt i klass med det Chelsea MFF mötte för två år sedan.

Nu har MFF god form, spelar bra utan flera av nyckelspelarna men det håller liksom inte mot Granada. Förhoppningsvis håller det mot Häcken på söndag men tanken gör mig smått olycklig. En tröstseger före förlusten, inför tomma läkare på hemmaplan. #euroangest


About this entry