Medan katten har Covidkarantän dansar råttorna på bordet…

Efter den glädjande segern mot Kroatien höll de båda forwards som blev kvar på bänken presskonferens. Där sade de bland annat att de tyckte de borde fått speltid. 

Det är unikt. I teorin skulle endast Zlatan kunna ha sagt något sådant. Ifall han var med. Ifall han satt på bänken. Nu satt två, ganska unga och oerfarna AIK-forwards där och påstod att landslagsledningen gjort fel.

Hur mycket av segern som ska tillskrivas vikarierande förbundskapten vet jag inte. Man kan till och med tycka att det är välgörande att de är överraskande ärliga och uppriktiga. Ifall det nu var det som de f d AIK-arna var. Samtidigt konstaterar jag att alla andra (jag såg inte matchen) tyckte att de två som spelade var lysande. Och att de två AIK-arnas gnäll säkert kommer bilda skola. Jag misstänker att lojaliteten med agenten/- erna är större än med landslagsledningen i tider av Covid-19. 

Blir intressant att se vilka som får speltid mot Frankrike i kväll. Dessvärre blir nog presskonferensen efteråt mer spännande än själva matchen.


About this entry