Äntligen måndag

Det tar energi att följa ett bottenlag. Ständigt hopp som dränks. Förra säsongen med Helsingborg var en enda lång mental prövning. Den här vintern Lyngby. Och MFF:s försäsong. Att se Brightons alla matcher har inte varit mycket bättre. Bra försvar, fint passningsspel men krampaktigt ineffektiva framför mål. Den övervärderade Maupay får väl alltid spela för att man helt enkelt inte har någon annan cynisk boxspelare. Potter provar i princip allting som vänsteryttermittfältare när Alzete borde vara given. 

Newcastle var ett skämt. 4-5-1 från avspark, ett avslut och cirka 25 % bollinnehav så länge matchen levde. Glad att slippa EPL-skiten för ett tag nu. Ser fram emot Sverige, oavsett om Zlatan spelar eller inte. Och Rosengård i CL. Förväntar mig mycket av Ystads IF:s handbollgäng och en kommande stenhård kamp mot Malmö. 


About this entry