Ett januari-landslag i slutet av mars – vafför gör Janne på detta viset?

En omtumlande start på ett anti-VM-kval. Sverige ska försöka ta sig dit där 6500 arbetare har dött så vi kan njuta av fotbollen. Snart 40-årige Zlatan går först. En gammal, matchotränad elva följde efter.

Det var en tråkig, dålig fotbollsmatch. Georgien borde fått en poäng. 

Förbundskaptenen satsade på en skadad lagkapten bara för att Zlatan inte skulle få bli det. Plus två spelare som inte platsar i sina klubblag och som såg väldigt rostiga ut: Ludwig Augustinsson gjorde ingen glad och Kristoffer Olsson var rent ut sagt usel i 65 tålamodsprövande minuter. 

Mikael Lustig och Sebbe Larsson har inte börjat säsongerna. Det var det bästa januari-landslag Sverige ställt på benen i ett VM-kval.

Det här kan gå riktigt, riktigt illa. Eller bra för oss som har blandade känslor vad gäller ett ”framgångsrikt” VM-kval. 


About this entry