Är Guldet redan himma?

Tippade 1-0 eller 4-1. Borde blivit 4-1. MFF borde haft 3-0 i halvtid. Varför det kunde blivit två tappade poäng beror på följande: 

Rent konkret. Marco står fel på Häckens mål. 

Franz vann inte en enda nickduell mot Johan Hammar. Han slog bort många uppspel som orsakade farligheter och man kan inte försvara så som han gör vid målet och låta motståndaren skjuta mellan benen. Oförlåtligt. 

Bonke ligger ofta alldeles för offensivt och går bort sig vilket skapar enorma ytor för motståndarna. Och man kan inte ha en balansspelare som tar en helt onödig varning efter fyra minuter. På motståndarnas planhalva. Korkat! 

Plus för att man tränat mur. Äntligen. Varför det tagit fem, sex säsonger är häpnadsväckande. 

Gustav Berggren rev ner AC vid omställningar tre gånger i första halvlek. Utan att få en varning. Jeremejeff fick en varning som var väldigt konstig, Anel filmade den till sig. Glenn Nyberg har inte inlett säsongen så bra. 

PS MFF var emellanåt så bra som de visade i premiären. Dessutom härligt att de gör det i första halvlek. Mötet med Djurgården blir spännande. Resten ska vara en dag på jobbet.


About this entry