Följer HIF – på highlights

Ser Helsingborgs IF förlora på Olympia. I sammandrag. Så lågt har jag sjunkit i min rödblå prioritet. Efter Giffarna, J-Södra och en krampaktig insats mot AFC är det stora intresset ”på vänt”. Å andra sidan ser jag inte Barça över huvud taget. Borde sett tjejerna vinna CL-finalen med 4-0! Vill inte se Koemans kaos mer än de timmar då jag redan lidit. Varför plåga mig själv med dålig fotboll? 

Hemma mot rödblå (fast nu mörkblå) Öster borde det bli bättre än 0-1. Dessutom verkade smålänningarna närmare 3-0 än HIF en kvittering. Men Granen var tillbaka. Tröst för tigerhjärtan. Jag ska inte analysera laget och Jörgen Lennartsson – konstaterar blott att det är tragiskt och farligt att tappa så många poäng så här tidigt.   

Det är inte min säsong. Celtic 25 poäng efter Rangers. St Pauli mittenlag. Lyngby åkte ur Superligan. Ikväll MFF – måste bli 4-0, tycker jag. Minst 4-0! Fast trenden är tydlig, tyvärr…


About this entry