Stöd Djokovic – köp en Asics-sko! 

Hubiot – klockor

Lacoste – konfektion

Head – tennisting

Asics –sportutrustning

Peugeot – bilar

Ultimate Kronos Group – teknologi varav Blackstone är en av huvudägarna

Raffelsen bank – Österrike

Här är de globala företag som satsar extra mycket på att förknippas med tennisspelaren Novak Djokovic. Genom att hylla, köpa eller anlita deras produkter stödjer du indirekt även tennisspelaren och hans övertygelse om att ingen annan ska bestämma om du ska vaccinera dig eller inte. Kanske delar företagen Novaks livsfilosofi och inställning vad gäller vaccinering mot Covid-19. 

Hur många miljoner dollar de betalar per till tennisspelaren är okänt men det är väldigt, väldigt många. Är man världsbäst i herrtennis brukar reklamintäkterna vara cirka två-tre gånger så stora som de inspelade prispengarna. Novak Djokovic har spelat in cirka 1,2 miljarder kronor vilket med den tänkta ration borde bli ca 3 miljarder kronor i reklamintäkter.  


About this entry