Ortmark till IFK – en fem år gammal nyhet

Rikard läser säkert Maxtiotår men att han har så här bra minne förvånar mig. 19 mars 2017 skrev jag en text om varför IFK Norrköping borde värva Jakob Ortmark, då som ersättare för Tekie och ”en korsbandsseg Blomqvist”. Sedan har Ortmark dykt upp några gånger – för att han inte fick spela alls så mycket som han borde i BP och Sirius.

För sex veckor sedan, 26 december, skrev jag: ”Dessutom har jag alltid tyckt att Ortmark haft en kommande landslagsspelare i sig.” För så är det. Självklart borde landets elittränare upptäckt den här stora talangen långt tidigare. Varför de inte sett hans potential är för mig en gåta och jag ska inte spekulera i varför. Men jag är rätt nöjd med scoutingen. Behöver du fler spelare Rikard så är det bara att slänga i väg ett mail så har jag säkert några förslag. Syns!


About this entry