Imponerande men fortfarande saknas en nia!

Himmelshögt passningstempo, bra rörlighet, effektiv snabb återerövring av bollen. Malmö FF var bra. Kunde varit mycket mer än 2-0 i halvtid mot naiva nykomlingarna Värnamo.   

Smålänningarna försökte spela sig ur egen tredjedel utan att ha kvalité och tempo för det. Och en del, som Eriksson och Winsth, har Superettan tatuerat på skinkan. Väldigt svårt att se Värnamo stanna i allsvenskan med så lite kvalité i några fötter och i den del huvuden.  

Borde försökt slå långt och låt Antonsson använda det enda han är riktigt bra på – att låta benen löpa! Istället pressade MFF på och både Berget och Abubakari borde nätat. Ingen av dem är en boxspelare än och kommer troligtvis inte bli det i år. Märkligt att en spelare som Berget går ut och gnäller i media – han har fått flera chanser och har inte vad som krävs av instinkt och egoism. MFF behöver en nia, en Colak. Viktor Claesson vore en fantastisk värvning men han spelar nog hellre utomlands. Och är ingen nia även om han är duktig i rollen. Gärna Jordan Larsson. Gärna Van der Hurk även om en del HIF-are blivit lite sura. MFF behöver en nia och en snabb mittback den här månaden. Helst redan i nästa vecka.  


About this entry