Vill Elanga spela för Sverige?

Han var nära att göra mål i går och frälsa Manchester United. Han har petad engelske landslagsforwarden Rashford – Anthony Elanga är rimligtvis en av världens mest lovande forwards – värt runt en halv miljard. Han har en teoretisk chans att vinna EM och VM med England – varför ska han välja ett land som troligtvis inte ens tar sig till VM? 

I dag vid lunchtid kan svenska A-landslagets framtid de kommande 12-14 åren avgöras. En världsstjärna som spelar VM-kval eller väljer England? Är han inte med i truppen är Elanga troligen förlorad – i teorin kan han faktiskt spela mot Tjeckien, Sverige förlorar och Elanga har fortfarande en match till godo innan hans val är definitivt. Så är han med i truppen måste det bli vinst mot Tjeckien. Ett loserlag är inget för Elanga! 


About this entry