Kan Milos sitta kvar?

Jag tror inte MFF sparkar tränaren veckan före CL-kvalet börjar. Annars hade det nog varit dags nu. Så hur länge kommer vi få vänta? Cupfinalen var en ödesmatch. Varje match efter kvällens 2-1-förlust mot GIF Sundsvall som inte MFF vinner kommer föra Milos närmare arbetslösheten. Hur länge ska vi vänta?

För trots den krampaktiga segern mot jumbon. Veckan efter ställs MFF mot nästjumbon och Milos tar på nytt ut fel startelva.

Varefter spelarna direkt efter slutsignalen uppenbarligen tillfrågar kortsidespersonerna om deras åsikter. Är det de nya experterna, de som står och hötter med pekfingret mot AC? Ska de ersätta Milos?

38 avslut, 17 avslut på mål men Milos ”kan inte klaga på effektivitet”. Det kan jag. Det var samma sak mot HIF. Förutom fel laguttagning, varför har inte MFF en enda hygglig boxspelare? Abubakari hade den bästa chansen och sparkade i luften.

Expertkommentatorn håller med att man inte kan klaga på MFF, ja men förutom den dåliga effektiviteten. Ja. I teorin kan MFF producera 38 avslut i alla matcher men tar de inga poäng spelar det faktiskt inte så stor roll.

Sedan kan man undra vem som köpte Chalus? Skrev att han inte såg ut som en MFF-are redan i debuten och han är inte bättre nu. Jag förmodar att samma personer i MFF-ledningen som inte signade Colak, låg bakom kontraktet med Milos också köpte Chalus, Abubakari, IKT och förnyade med Sejidu?

Det enda rent konkreta, förutom nästan alla laguttagningar, som Milos gjort fel var att träna spelarna så hårt att alla skadades. Så kanske ska vi inte lasta honom alltför hårt ?Vilket naturligtvis inte betyder att de som verkligen bestämmer i MFF inte vill skyla över sina egna misstag genom att skylla på Milos.  

Ps

”Hur länge ska vi vänta
Hur många år ska gå
Hur länge ska vi vänta
Innan framtiden blir vår” – Hoola Bandola Band


About this entry