Malme mot HIEF

Måndagens derby mellan mina lag var talande. HIF:s nysatsning höll spelmässigt i en halvlek, målmässigt långt inpå tilläggstid. MFF gjorde en mycket medelmåttig insats men HIF:s organisation och nya oerfarna mittbackar tappade det helt sista tio. Trots massor av bra chanser lyckades in MFF sätta segermålet förrän efter minut 90. Jag hade tippat 2-0, borde ha blivit et ifall inte skottet studsat och lurat Dahlin.

Tycker inte Milos fann rätt uppställning eller matchcoachade effektivt förrän efter paus. Medan HIF-arna sprang sig trötta efter en timme. Men de överraskade MFF:s mittfält rejält första halvtimmen.

Alla som såg Abubakari nicka tre meter över från tre meters håll borde inse att MFF saknar en boxspelare. Den får vi vänta ytterligare två veckor på. Ser fram emot kvällens match –AC är sååå viktig för dt här lagets offensiva kvalitéer.

HIF såg spännande ut så länge de orkade springa. Typ en timme. Intressant att Santos och Lindström satsade på sju nya startspelare, jämfört med Lennartsson. Tror man med lite tur kan få en pinne mot Kalmar i morgon. Medan MFF borde visa klass och vinna 3-0.


About this entry