Bojan Drojdic vs Behrang Safari/ Viasat vs CMore

Avslappnad, humoristisk, och välartikulerad. Plus erfarenheten av en himla massa landskamper, att gå långt i Champions League och andra cuper säsong efter säsong. Ett fynd, speciellt bredvid Hasse Backe som faktiskt börjar bli lite gaggig, tyvärr. Inte olikt svenska förbundskaptener sitter alltid svenska expertkommentatorer i fotboll en eller två, eller fem säsonger alltför länge.

Vi som trodde att Bojan Djordics åtta minuter långa, högstämda försvar för bengalbränning och huliganism var en engång-företeelse fick fel. Tokfel! I går var det MFF som gjorde en utmärkt första halvlek, kämpade sig igenom andra trots skador och lite boll men föll på två idiotiska misstag av en spelare som över huvud taget inte borde ha varit på plan. Mot ledarlaget i Bundesliga. På bortaplan. DÅ väljer Bojan att slakta hela föreningen. ”Lägg ned!” (sa han verkligen det, eller ”lägg av” kanske)? Bojan tyckte att allt och alla skulle avgå och en total makeover måste genomföras. Hela klubben skulle tvättas. Som enda konkreta felaktighet, förutom att förlora och att Hareide var en dålig matchcoach, var det att Nanasi inte borde lånats ut till Kalmar eftersom han borde starta alla matcher, för MFF. Plus då en rad upprörda, högtravande satser om svek, ära och stolthet.

Jag undrar varför Bojan gör sig till åtlöje. Tror han på fullt allvar att där sitter nån som tänker ”ja han har nog rätt – Nanasi är en startspelare alla dagar i veckan”. Jag tycker att Bojan sänker hela kanalen. Bojan Djordic, det högtravande skitpratet till trots, är inte seriös. Dessutom bygger han sina erfarenheter på några allsvenska säsonger, akademispelare för 25 år sedan och nån säsong i ett serbiskt lag. Har han över huvudet spelat en A-landskamp? Eller spelat i Europa med andra än, eventuellt, ja AIK för 15 år sedan?

Bojan, kom in i matchen eller stanna, för evigt, skrikande på ståplats!

Bojan Drojdic vs Behrang Safari/ Viasat vs CMore

Avslappnad, humoristisk, och välartikulerad. Plus erfarenheten av en himla massa landskamper, att gå långt i Champions League och andra cuper säsong efter säsong. Ett fynd, speciellt bredvid Hasse Backe som faktiskt börjar bli lite gaggig, tyvärr. Inte olikt svenska förbundskaptener sitter alltid svenska expertkommentatorer i fotboll en eller två, eller fem säsonger alltför länge.

Vi som trodde att Bojan Djordics åtta minuter långa, högstämda försvar för bengalbränning och huliganism var en engång-företeelse fick fel. Tokfel! I går var det MFF som gjorde en utmärkt första halvlek, kämpade sig igenom andra trots skador och lite boll men föll på två idiotiska misstag av en spelare som över huvud taget inte borde ha varit på plan. Mot ledarlaget i Bundesliga. På bortaplan. DÅ väljer Bojan att slakta hela föreningen. ”Lägg ned!” (sa han verkligen det, eller ”lägg av” kanske)? Bojan tyckte att allt och alla skulle avgå och en total makeover måste genomföras. Hela klubben skulle tvättas. Som enda konkreta felaktighet, förutom att förlora och att Hareide var en dålig matchcoach, var det att Nanasi inte borde lånats ut till Kalmar eftersom han borde starta alla matcher, för MFF. Plus då en rad upprörda, högtravande satser om svek, ära och stolthet.

Jag undrar varför Bojan gör sig till åtlöje. Tror han på fullt allvar att där sitter nån som tänker ”ja han har nog rätt – Nanasi är en startspelare alla dagar i veckan”. Jag tycker att Bojan sänker hela kanalen. Bojan Djordic, det högtravande skitpratet till trots, är inte seriös. Dessutom bygger han sina erfarenheter på några allsvenska säsonger, akademispelare för 25 år sedan och nån säsong i ett serbiskt lag. Har han över huvudet spelat en A-landskamp? Eller spelat i Europa med andra än, eventuellt, ja AIK för 15 år sedan?

Bojan, kom in i matchen eller stanna, för evigt, skrikande på ståplats!


About this entry