Vad bör HIF göra nu!

Stark känsla av att HIF gav upp redan före matchen mot Varberg förra helgen. De två senaste matcherna har varit de sämsta sedan Lennartsson sparkades. Så det blir inget Olympiabesök i helgen. I den här situationen behöver inte HIF mig.

De som ansvarade för att Lennartsson värvades och fick sitta kvar, de som värvade en massa rätt värdelösa Superettanspelare  de senaste 18 månaderna borde lämna nu.  

Tycker Lindström och Santos ska vara kvar, ifall de vill. Här finns ett lag som borde vinna Superettan ganska enkelt och sedan rensar man ut och köper nytt FÖRE serien startar, inte mitt i.

Finns säkert ett par spelare som tror sig vara alltför bra för Superettan – låt de lämna, till priset de själva tror sig vara värda. De gamla borde rimligtvis stanna, som Rogne, Faltsetas, Joelsson, färöingarna och några till. De kommer vara nyttiga en sista säsong.

Vi ses i november 2023!    


About this entry