Bearbeta trauman

Barça faller ur Champions

HIF faller ut allsvenskan

MFF bara faller, och faller, uppenbarligen utan botten.

Himla tur att Gais går upp! Och St Pauli kravlat sig upp ur bottenträsket! Jag kan tillfälligt njuta av Liverpools sju mål på Ibrox men det räcker inte för att balansera upp all denna jävla ledsnad.

Har skrivit så mycket om vad som är fel så jag ska inte fortsätta gnälla. Blott konstatera att det är märkligt att MFF:s spelare alla har en lön som tillhör klassen av de allra bästa medan de som fotbollsspelare, när de får chansen, inte kan uppvisa några allsvenska kvalitéer. Fan inte konstigt att det regnade över Stadion i går. Nu är MFF inte ensamma. Barça betalar 25 % av sin lönebudget till tre överåriga föredettingar som inte platsar längre. ¼ av många miljarder kronor. Enligt CMore. WOW!  

Ok, jag ska skriva om straffar. Och om tränare som vulgära och hatiska att de blivit utslängda från en ståplatsläktare. Men som vuxna och förebilder och goda representanter längs långlinjen för klubbar som Tottenham, Liverpool e t c fungerar de uppenbarligen…


About this entry