Svensk fotboll förlorad i dimman/ Lützen all over again

Inte nog med gruset på Tele2.  Det var illa under DIF-MFF men värre i går mellan AIK och Hammarby. Det gick inte att se bollen och spelet i straffområdena. Gick att urskilja spelarna på mittplan, i fall man fokuserade. 

Jag förstår inte varför man ska betala för detta. Jag förstår inte varför….   Jo jag fattar naturligtvis varför två hundraprocentiga ja-sägare som Åke Unger och Astrit inte begriper bättre eller ber om ursäkt för att tittarna inte kan se matchen. Deras totala flathet och CMores kapitulation för några påtända tonåringar, höga på bengaler är både pinsam och i förlängningen ytterst farlig för svensk fotboll. Svensk fotbollsmedia är feg, svensk elitfotboll har med sin undfallenhet lyckats fixa sitt eget Lützen! 


About this entry