Rydström om affären Peña

Är det Olof Lundh, Nordin Gerzic eller Åke Stolt?

Henrik Rydström diskuterar moralpanik i Olofs Lundhs podcast. Det är väldigt intressant. Dels för att MFF-tränaren ifrågasätter varför sportjournalister/fotbollsexperter ska avgöra vad som är moraliskt och icke-moraliskt, dels för att han medger att MFF kunde ha kommunicerat det här mycket bättre och därigenom styrt det bort från ”avslöjandet” och moralpaniken. Speciellt eftersom nästan alla som uttalat sig mycket bestämt inte helt och hållet känner till brottet och framförallt inte vet något om människan/den anställde.

I tycke är det Jante som visar sitt fula tryne när Nordin, Lundh, sportjournalisterna och Discovery kräver avstängning och hävdar att MFF/arbetsgivaren inte vet vad som är bäst.

https://www.fotbollskanalen.se/lundhs-podcast/rydstroms-ilska-mot-moralpaniken-kring-pena-och-jakten-pa-bestraffning-en-fo/


About this entry