Erik ”det är klart” Edman

Fyra gånger på cirka 30 sekunder lyckas CMores expertkommentator upprepa samma fullständigt meningslösa fras. Erik Edman gör det dessutom i en kort förinspelad ståuppare som både kunnat repeteras och tas om.

 

Just frasen ”det är klart” behöver aldrig påtalas eller nämnas ifall det nu är så pass klart att alla vet det. Och att säga att vi alla vet är kanske lite överflödigt?  Å andra sidan visar det hur oerhört osäker och klichéstinn Erik Edman är.  Förmodligen är det nervositetens fel – han slickar sig om läpparna, ser nedstämd, nästan skrämd ut, talar stelt och utan betoning. Hans röst är saknar liv och modulering – det är helt enkelt väldigt, väldigt dåligt.

 

Kanske har aldrig något berättat för honom hur man ska göra, kanske har han aldrig sett och hört Glenn Strömberg i motsvarande roll.

 

Varför CMore väljer att satsa stenhård på en expert som inte har förmåga att varken analysera eller formulera sig på ett professionellt sätt är för mig helt obegripligt. Jag vet att det är synd om Erik för han förlorade mycket av sina besparingar på bedrägliga spekulationer men måste det gå ut över oss, vi som betalar 500 kronor i månaden för att få se fotboll kommenteras och analyseras på ett professionellt sätt?

 

Nu sviker jag Eric då jag, som har prenumererat på CMore och dess föregångare i drygt 15 år, nu slutar med det. Jag tycker helt enkelt inte de är tillräckligt professionella vad gäller fotboll och resten av dussinsporterna intresserar mig inte. Jo, jag kommer sakna Axén, Dubbel-Anders och de andra som verkligen både kan fotboll och kan formulera sig men ingen CMore-sändning är svagare än sin sämsta länk och ibland är CMore genant amatörmässiga.  DET är klart!

 

 


About this entry