Kryssens tid i Europa

Likt ett gulnat löv som vägrar släppa taget, griper de lag som spelar hemma i tredje omgången (men inte startat så himla bra) nu sista chans att hålla sig kvar i de kalla, av kuling köldslagna höstvindarna. Folk fryser faktiskt på läktare runt om i Europa.

Vissa klubbar inte bara borde utan måste vinna, som MFF. Andra vilka möter tuffare motstånd, klarar sig med ett litet magert kryss. Lille och Valencia delar poängen, liksom Inter och Borussia och Benfica mot Lyon. Tycker också att krysset redan är tatuerat i Amsterdam och i Salzburg. Jag har ju haussat Chelsea ända sedan EPL-premiären och tycker de ser extremt intressanta ut – trots att de ibland springer på minor. Men resultat är inte allt, enbart siffror och ett tecken…

Fem kryss är mycket (800 gånger ger mycket ”knaster”) så jag rekommenderar hellre ett gäng tripplar: går två in får du pengarna tillbaka, tre är kul, fyra och du kan äta dig mätt precis överallt och fem så borde jag ha tio procent…


About this entry