Cyniska högerbackar med dålig impulskontroll

Dissade Aurier i veckan. Det är inget, absolut inget, jämfört med vad Mou gjorde efter matchen i går. Samtidigt får Mou skylla sig själv – det är ju exakt sådana här omdömeslösa, cyniska ”mental cases” Mou älskar och som har vunnit titlar åt honom. Lille Serge försöker imponera på sin manager och då blir det så här ibland. 

Jag tycker Leicester var oerhört bra på att spela exakt som Mou vill att Spurs ska lira – försvara lågt, oerhört bra omställningar med maxlöp. Leicester fick dessutom ett mål bortdömt för offside på några fingertoppar – då har man missat idén med VAR! 

Mou dissade sitt lag – jag tyckte de emellanåt såg väldigt bra ut. Hade några omställningar där bollen gick med en touch från egen hörnflagga till avslut. Men Kasper, hans som Transfermarkt inte tycker hör till världen topp 75 av målvakter – han räddade allt. Blir lite nyfiken på det  – hur har Mou det egentligen med målvakter. Både som spelare och människor? Tror han gillar den fd amerikanske målvakten Hope – hon hade attityd. Men vi andra stackas bollmotare – hur står han ut med vår brist på cynism?  


About this entry